info@joyro.nl  |  06-37 02 06 84

Sugaring

Pandhy’s Suikerpasta

Het is 100% natuurlijk, bevat water en suiker zonder chemische producten, geur of kleurende additieven (hulpstoffen), citroen-sap of andere zuren. Het is hypo-allergeen en veroorzaakt geen huidirritatie. Suikerpasta kleeft enkel aan het haar en niet aan de levende huidcellen. De behandeling is minder pijnlijk. Deze wordt op de huid aangebracht en met de handen in gemasseerd. De suikerpasta is op lichaamstemperatuur, dus de kans op verbranding is uitgesloten. Deze behandeling is voor alle leeftijdscategorieën mogelijk.

De extractie van het haar in de natuurlijke groeirichting is perfect omdat het geen afgebroken haren nalaat of roodheid of irritatie. Het is mogelijk om met de handtechniek haren te verwijderen met een lengte van 1-2 mm. Zelfs ingroeiende haren kunnen we met de pasta verwijderen. De haartjes blijven langer weg of komen deels niet meer terug.

Wanneer we met de huid werken ontstaan er reacties. Naarmate de haren fijner worden en het lichaam vertrouwd raakt met de behandeling, vermindert deze reactie (meestal na de derde behandeling).

 

Laten we de voordelen van de Natural Epilation System van PANDHY’S™ nogmaals samenvatten;

– Verwijderen de haartjes in de richting van de haargroei waardoor de pijn wordt verminderd;

– Volledig verwijderen van de haartjes waardoor de aard van de nagroei  veranderd (de haartjes worden dunner en groeien minder snel aan);

– Het vernietigen van de structuur van de haarbouw, hetgeen op lange termijn tot een permanent resultaat leidt;

– Verbetert de huidstructuur met de zachte verwijdering van dode huidcellen zonder de levende cellen te beschadigen;

– Wordt gewerkt op een natuurlijke wijze, aangezien we lichaamseigen stoffen gebruiken.

– Werken fysiologisch, aangezien we de huid niet belasten door hoge temperaturen of door mechanische (druk, trekbewegingen) of chemische prikkelingen.

– Werken snel, aangezien twee behandelingstechnieken tot onze beschikking staan.

– Werken economisch aangezien een trouwe klant beloond wordt met een langere periode “haarloos” zijn!
– Dit betekent wel dat de klant tussen de behandelingen met suiker geen enkele andere vorm van ontharing mag toepassen en duidelijk de raad van de specialiste opvolgt!

 

PANDHY’S suikerpasta Mediterranean hebben een vaste consistentie. Hierdoor zijn ze gemakkelijk aan te brengen bij hoge kamertemperatuur of bij een hoge luchtvochtigheid.

 

PANDHY’S Sweet & Easy Gel Deze elastische suiker gel, gecombineerd met elastische strips, laat ook een ontharing toe met de richting van de haargroei. Indien de patiënt zeer veel beharing heeft of zeer kleinzerig is, is het zinvol de haartjes met FlexEpilstrips te verwijderen. Voor een perfect resultaat, kan afgewerkt worden met de handtechniek.

 

Waar rekening mee moet worden gehouden na een behandeling (zo’n 48 uur)

Suiker–   Geen Panty
–   Geen legging
–   Geen geparfumeerde bodylotion
–   Geen deodorant, Make-up
–   Geen parfum, after shave
–   Geen zonnebank
–   Niet een te warme douche/bad nemen
–   Niet zwemmen
–   Geen strakke/gekleurde T-shirt, het liefst een witte T-shirt

 

 

 

Belangrijk !!
Haargroei is genetisch bepaald en doorloopt diverse cycli (wordt de periode van de eerste dag van de menstruatie tot de eerste dag van de volgende menstruatie bedoeld. In fase 1 ben je ongesteld. In fase 2 rijpt de eicel in de eierstok). Men kan onmogelijk in 1 behandeling elke haar behandelen. Begrijp dus dat wanneer je kiest voor suikerontharing verschillende behandelingen nodig zijn om te leiden tot degradatie van de follikel. Dit is voor ieder persoon anders. Heel belangrijk is dat er tussen de suikerbehandelingen geen andere vorm van ontharen gebeurd.
Door een ophoping van dode huidcellen die zich over de mond van de follikel vormen zijn de nieuwe haren niet sterk genoeg om zich een weg te banen naar het huidoppervlak. Jeuk en bultjes verschijnen. Klanten met een droge huid hebben nog meer kans op ingroeiende haren. Dit is een tijdelijk fenomeen en zal door regelmatig te scrubben en te hydrateren snel van de baan zijn.
Vermijdt na de ontharing zon en zonnebank, warme baden, zwembaden of sauna en vermijdt inspanningen en strakke kledij.
Omdat we een diepere ontharing uitvoeren met suiker is het aan te bevelen om de nabehandelingsproducten regelmatig aan te brengen de eerstvolgende dagen.

 

Scheren, dat gaat snel, is goedkoop en ik verdraag het goed. Het doet geen pijn. U snijdt het haar stomp. U scheert zich niet volgens de richting van de haargroei. De haar cyclus kan veranderd worden. Het haar neigt onderhuids te groeien. De huid wordt lederachtig. Er is een risico op microverwondingen. Ook na het scheren heeft men geen gladde huid.
Een voorbeeld: de klant heeft zich tot nu steeds geschoren, zij zal ook gevoeliger op pijn reageren!

 

Epileren de apparatuur is niet duur. Pijnlijk. De haartjes worden niet altijd met de wortel verwijderd. De haartjes breken af. Het haar neigt onderhuids te groeien. De haartjes drogen uit. Er wordt geen rekening gehouden met de richting van de haargroei. De haartjes verdraaien zich.

 

Ontharingscrème! dat is goedkoop en het gaat snel. Chemische producten, die de haartjes aan de oppervlakte van de huid ‘afbreken’, waardoor de haartjes beschadigd kunnen worden. De fabrikanten concentreren zich nu om de inwerktijd te verkorten. Bij sterke haartjes moet de inwerktijd verlengd worden om het haar los te krijgen. De huid wordt aangevallen (irritaties, allergische reacties).

 

Waxen doe het zelf of laat het doen! Wax verstijft de huid en fixeert de haartjes. Door middel van strips worden de haartjes uitgetrokken tegen de richting van de haargroei in. De epitheelcellen worden beschadigd. Verwondingen. Haartjes breken af. Druk op de haarvaatjes. Kan niet overal gebruikt worden.

 

Suikeren. Goed, omdat dit een hygiënisch natuurlijk product is. De techniek is dezelfde als bij het waxen. Bij suiker wordt het haar verwijderd met de richting van de haargroei (Turkse techniek). Bij het suikeren creëren we een opening voor de pijn en ziektekiemen tot in de onderhuid.

 

 

DE VERZORGINGSPRODUCTEN VAN PANDHY’S
De instituut- en thuisverzorgingsproducten van Pandhy’s™ bevatten zuivere, kwalitatieve, hoogwaardige etherische oliën. De werking gebeurt op basis van de op elkaar werkende energetiek van de inhoudsstoffen. De aanverwante aromatherapie geeft de huid een hulp om zichzelf te herstellen en zal zo het eigen functiemechanisme ondersteunen. Alle producten van Pandhy’s™ zijn parabenenvrij. Ze stemmen overeen met de internationale standard – Safe Cosmetic (ongevaarlijke cosmetica). Onze verpakking zijn recyclebaar. De grondstoffen zijn duurzame grondstoffen. Dit betekent dat u ook werkt met respect voor onze omgeving. Onze producten worden niet getest op dieren.

 

* Pandhy’s™ Skin Purifying and Calming Lotion (goed bij allergieën)
De haarschacht en de haarfollikels moeten grondig gereinigd worden zodat de suikerpasta in de follikelhals kan doordringen. Reinigingsproducten die alcohol bevatten, drogen de huid uit en zorgen ervoor dat de follikel samentrekt. Het aanbrengen van deze vloeibare reiniger bezorgt u optimale voorwaarden voor de behandeling met suiker. De reiniger van Pandhy’s™ is dankzij zijn eigenschappen ruim inzetbaar in de cosmetica.

 

* Pandhy’s™ Talkpoeder
Het poeder van Pandhy’s™ zorgt ervoor dat het overtollige vocht opgenomen wordt. De bestaat voor 90 tot 100% uit talk. Het bevat geen vetten of parfums.

* Pandhy’s™ Rozenwater (Bikinilijn)
Na het suikeren is de zure huidmantel geïrriteerd. De follikels zijn open. Rozenwater koelt af en heeft een lichte adstringerende werking. Ons Rozenwater is eveneens perfect geschikt voor het verwijderen van make-up en voor verzorging. Percentage rozenolie: +/- 0,9%, pH-waarde: 6,55

 

* Pandhy’s™ Lavendelwater (Oksels, Brazilian)
Ontsmettend, kalmerend, pijnstillend, verzachtend en bacteriedodend. Lavendel heeft een brede werking en is te gebruiken bij o.a.: acne, allergieën, eczeem, ontstekingen etc…

 

* Pandhy’s™ Rathany Calming & Hydrating Body Lotion (Zonne factor 15)
Deze vocht inbrengende lotion werd special ontwikkeld voor het aanbrengen na het suikeren. Het heeft een complexe samenstelling. Dit product werkt rustgevend, ondersteunt de genezing, sluit het follikel en brengt vocht in. Tegelijkertijd legt het een laagje over het huidoppervlak na het suikeren. Daarom moet deze lotion zo lang mogelijk op de huid blijven en mag deze niet na korte tijd afgewassen worden, de lotion wordt goed door de huid verdragen.

 

* Pandhy’s™ ACV kuurlotion
Deze hoogwaardige verzorgingslotion is beschikbaar als product en voor verkoop. Heeft een antibiotische, antibacteriële en antivirale werking. Dit product bevordert de genezing van wonden en verzacht de pijn, waardoor het ideaal is voor gevoelige klanten. Bij regelmatig gebruik blijft de huid zacht en soepel zoals vlak na een behandeling met suiker. Deze lotion verschaft een opwekkende en een ontstekingsremmende werking.

 

* Pandhy’s™ Miraculum Essential Oil
Dit oliemengsel is een doeltreffende antiverouderingsproduct en helpt bij ontstoken follikels, wanneer het lokaal wordt aangebracht wordt. Jojoba olie wordt verrijkt met lavendel en theeboomolie. Jojoba olie heeft een lichte ontstekingsremmende werking en een rustgevend effect. Het heeft een factor 4. Om bijvoorbeeld ontstekingen aan haarfollikels of de bikinilijn doeltreffend te behandelen. Als samenvatting kan vastgesteld worden dat deze waardevolle olie de huid efficiënt verzorgt, haar soepel maakt en haar ondersteunt bij het genezingsproces.