info@joyro.nl  |  06-37 02 06 84

Reviews

 

 

LAAT U AUB EEN REVIEW ACHTER OP GOOGLE! ALVAST HEEL ERG BEDANKT VOOR UW TIJD!! 

 

UITSTEKEND
72 recensies op
Prema Balam
Prema Balam
01/08/2022
Excellent service. Ruby was professional, clean and organized.
Lees verder
Gra Fl
Gra Fl
30/07/2022
Hele fijne service en met veel zorg en liefde tijdens de behandeling maar ook het maken van de afspraak en eventuele vragen. Geweldig!
Lees verder
Daniela Ruiz
Daniela Ruiz
08/06/2022
Alan Singh
Alan Singh
31/05/2022
Miriam Monster
Miriam Monster
17/05/2022
In één behandeling van pijnlijke ingroeiende nagel af en poezelig zachte voetjes. Ik had dit jaren eerder moeten doen!
Lees verder
Chen Chenna
Chen Chenna
12/04/2022
Fijne behandeling gehad. Ruby heeft veel kennis en ook erg aardig! Mijn tweede afspraak meteen gemaakt!
Lees verder
Abi Sealey
Abi Sealey
12/01/2022
Ruby is grondig en servicegericht. Ze werkt netjes en is schoon. Zeker een aanrader, vooral als je veel last hebt van probleemvoeten, zoals veel eelt etc.
Lees verder
Felicia I
Felicia I
08/12/2021
JoyRo is aardig, kundig en neemt de tijd voor je. Mijn voetjes zijn weer heerlijk verzorgd. Bedankt!
Lees verder
Letitia Boumann
Letitia Boumann
07/12/2021
JoyRo geeft je voeten echt de aandacht die ze nodig hebben! Ze is prettig in contact en werkt netjes en schoon! Ze is een pedicure die haar vak dubbel en dwars verstaat! Geen 5 maar 10 sterren voor haar. Top ervaring gehad en ik ga zeker terug. ;- )
Lees verder
Yums Music
Yums Music
04/12/2021
Ik ben zo blij dat ik bij Ruby terrecht ben gekomen via mijn collega. Ze is echt zo een goede medisch pedicure. Werkt hygienisch is goed en geeft altijd goed advies. xxx Vannie
Lees verder