info@joyro.nl  |  06-37 02 06 84

Medisch pedicure

JoyRo Medisch Pedicure heeft zich gespecialiseerd op het gebied van voetverzorging. JoyRo werkt uitsluitend op afspraak. Zo kunnen wij voor elke behandeling de benodigde tijd nemen. Vanzelfsprekend nemen wij bij het verrichten van de behandeling de nodigde voorschriften in acht op het gebied van veiligheid en hygiëne en verrichten de behandelingen op een milieuvriendelijke manier. Indien een afspraak niet kan doorgaan, verzoeken wij u vriendelijk dit minimaal 24 uur van te voren aan ons telefonisch door te geven. Afspraken die niet 24 uur van tevoren zijn/worden afgezegd zullen volledig (100%) in rekening worden gebracht.

 

De conclusies vanuit de anamnese voor onderstaande behandelingen zijn namelijk:

 

THUIS ADVIES (bv over de schoenen, hulpmiddelen en verzorging etc,.)

 • Dagelijks voeten wassen zonder zeep
 • Goed afdrogen, vooral tussen de tenen, met een droge handdoek
 • Dagelijks voetencrème gebruiken (2x p/d)
 • Dagelijks voeten controleren m.b.v. een spiegel
 • Dagelijks schone katoenen of wollen sokken dragen
 • Geen kruik en ook geen warme voetbaden
 • Leren schoenen dragen met veter- en of klittenbandsluiting
 • Niet op blote voeten lopen
 • Bij schimmelnagels, druppels/zalf of recept van de arts te gebruiken
 • Advies podotherapeut i.v.m. verhoogde druk en stand afwijkingen
 • Advies orthopeed i.v.m. hielspoor
 • Afspraak maken met de huisarts, verwijsbrief meenemen
 • Om de 4 a 6 weken naar de Medisch Pedicure

 

Kwaliteit
Het doel is klanten een vakbekwame, hygiënische en veilige behandeling te geven. Er wordt gewerkt met goedgekeurde producten o.a. Geitenboter-balsem etc.. Dit product  bevat hoogwaardige biologische geteelde Olijfolie en Aloë Vera. Het heeft een hoog gehalte aan vitaminen (A, B1, B2, C en D), is rijk aan mineralen (Calcium, Kalium, Natrium, Magnesium, Fosfor) en vochthoudende bestanddelen als Panthenol. Is geschikt voor alle huidtypes vooral de droge en/of gevoelige huid en voor dagelijks gebruik. De balsem trekt direct in de huid en laat geen vlekken achter in kleding of op beddengoed! Onze producten bevatten géén ParfumParabenen en kleurstoffen!

 

geitenboterbalsem-200-ml.2

Bij elke behandeling worden nieuwe materialen uitgepakt en gebruikt o.a. plastic schort, mondkapje, handschoenen en mesjes. Gebruiksmaterialen worden op een correcte manier gereinigd en gedesinfecteerd.

 

Veiligheid
JoyRo behandeld de klant op een veilige manier. Onze arbeidsmiddelen waaronder stoel, motor, beensteun worden onderworpen aan periodieke controles.

 

Arbo (Arbeidsomstandigheden)
Zo veilig mogelijk de werkzaamheden kunnen verrichten. Een comfortabele werkhouding bieden.

 

Milieu
Het milieu zo min mogelijk belasting. D.m.v. gebruik te maken van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.

 

Risicovoet:
Is een voet met verhoogd risico op complicaties ten gevolge van een ziekte of andere oorzaak.
De behandeling van voeten van personen met een reumatische aandoening, ofwel risicovoeten, kan door de Medisch pedicure reumavoetverzorging (RV) plaatsvinden zonder verwijzing. Niet passende schoenen zijn de belangrijkste oorzaak van het ontstaan van voetwonden!

 

Overige Risicovoeten zijn:

•  Ouderen voet
•  Verwaarloosde voet
•  Spastische voet
•  Oncologische voet

 

Sporters voeten

Hou een veer in je stap tijdens het hardlopen, fietsen of wandelen, ongeacht uw keuze van de activiteit, gezonde voeten zullen een toevoeging zijn aan uw plezier en welzijn.

 

Happy voeten

Wij moeten er allemaal goed aan om ervoor te zorgen dat onze voeten en tenen in uitstekende conditie zijn. Volg onze tips en je zult nooit een verkeerde stap nemen.

 

Schoonheid voeten

Schoonheid zit diep in de huid waarbij ook uw voeten horen. Voor geweldige mooie voeten, natuurlijke nagels en nette tenen. Volg onze tips en uw voeten zullen er goed uitzien.

 

Fashion voeten

Ziet er fantastisch uit, voelt goed bij het volgen van de laatste schoenenmode. Hier ziet u hoe u uw beste “voet” voor zet in elke stijlvolle schoen.

 

Diabetische voeten

Als u diabetes bent, zult u kwetsbaarder zijn voor problemen omtrent uw voeten. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor voorzorg van de diabetische voet.

 

Vakantie voeten

Zon, zee en zand kan problemen voor uw voeten veroorzaken. Maar enkele kleine extra’s in uw bagage zullen ervoor zorgen dat u kunt genieten van een prettige vakantie.

 

Werkende voeten

Uw voeten omhoog zetten na een lange werkdag vinden ze heerlijk ontspannend. Met wat toegevoegde liefde houdt u uw voeten top conditie.

 

Winter voeten

Uw voeten in de watten leggen is de perfecte oplossing/remedie voor koud weer ellende. Dus rust goed uit, maar vergeet vooral niet uw voeten in de wintermaanden extra aandacht te schenken.